LADEN CLOSE
Autobelettering ontwerp

Grafisch partner voor zzp-er en klein bedrijf!

Dagelijks werkt Xtra Creations (sinds kort vanuit Spijkenisse) aan de realisatie (en onderhoud) van websites die gecreëerd zijn voor kleine bedrijven en zzp-ers. Maar ook voor het ontwerpen van uw logo, levering van drukwerk en autobelettering bent u hier aan het juiste adres. Van idee tot concept, en van ontwikkeling tot oplevering: Graag denk ik met u mee.

  • Meedenkend vermogen.
  • Visueel aantrekkelijke vormgeving.
  • Informatief en communicatief.
  • Ontzorgend en begeleidend.
OVER DRUKWERK
OVER WEBDESIGN
OVER BEDRIJFSKLEDING
Logo-ontwerp
Het ontwerp van een bedrijfslogo en uw huisstijl bepaalt de koers van uw bedrijf. Weloverwogen beslissingen zijn daarmee onmisbaar.
webdesign
Webdesign
Uw logo en huisstijl vormen de basis voor een informatieve website. Samen kijken we met naar uw wensen en ideeën. Maar uiteraard komt ook uw doelgroep aan de orde bij de realisatie en ontwikkeling van uw website.
E-mail templates
U communiceert professioneel. Een grafisch opgemaakte e-mail template hoort daar uiteraard ook bij. Xtra Creations creëert deze voor u!
autobelettering
Autobelettering
uw (bedrijfs)auto is uw visitekaartje. Van subtiel ontwerp op een personenauto tot het volledig beplakken (wrappen) van uw bedrijfsauto. Xtra Creations regelt de belettering van uw bedrijfsauto.
Drukwerk
Drukwerk is alom vertegenwoordigd binnen een bedrijf. Ook in de tijd van digitale media, is er veel vraag naar drukwerkproducten.
Bedrukt textiel
Bedrijfskleding, promotiekleding of horecakleding nodig? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Graag maak ik voor u een fraai bedrukt t-shirt, polo, sweater, schort of overhemd.

Een kleine greep uit het portfolio:

Meer zien? Ga dan naar het Portfolio

Enkele klanten aan het woord:

Meest actuele nieuwsberichten:

Zomervakantie

In de periode 22 juli t/m 4 augustus 2022, houden wij vakantie. We zijn op gezette tijden wel aanwezig op kantoor, maar zijn dan niet effectief aan het werk.