LADEN CLOSE

Webdesign.
Voor de kleine ondernemer.

Een website creëren voor een zzp-er of een kleine onderneming, vergt een andere approach dan voor een multinational. Zeeuwse nuchterheid is daarbij zeker een handige eigenschap !

Xtra Creations is al sinds 2003 werkzaam voor kleine bedrijven. Met name op het vlak van flexibiliteit en dienstverlening ligt daar uw winst. Als starter worden de handen van een ondernemer soms gebonden, of dient u zich als duizendpoot te profileren. Ik neem u werk uit handen daar waar u dat de grootste slagkracht biedt: bij de realisatie van uw website! Webdesign kan net zo gecompliceerd, maar ook zo simpel zijn als u dat zelf zou wensen…

Professioneel communiceren

Naast het ontwikkelen van websites, is Xtra Creations gespecialiseerd in de realisatie van E-mail Templates. Dit zijn grafisch opgemaakte e-mailberichten voor u en uw medewerkers!

Webdesign en grafisch ontwerp

Met het feit dat er soms net zo veel variaties van social media opstaan, als ook weer ter ziele gaan, is een website voor uw bedrijf een toekomstgericht medium.

De realisatie van uw website is een teamprestatie. U als ondernemer en ik als webdesigner werken samen bij de realisatie van uw bedrijfswebsite.

Neem contact op

Hoe het werkt?

Idee- en conceptfase
In een ruwe organogram kunt u de schematische weergave van uw beoogde website maken. De indeling van de hiërarchie, de knoppen en de inhoudelijke zaken zoals u ze in een website zou willen zien.
Voortraject
Na een oriënterend gesprek, volgt de offerte- en uitwerkfase binnen het voortraject. Uw strategie wordt bepaald en met u besproken. U levert de ruwe data aan…
Ontwikkelen website
Cappuccino-time!  Oftewel: het ontwikkelen van uw website is begonnen. Kernwoorden die hierbij om de hoek komen: uitwerken van teksten, structurele bouw van de webpagina’s, beeldbewerken, navigatiestructuur uitwerken en (veel) testwerk.

Kort na deze werkzaaamheden, volgt een correctieronde.

Publicatie van de website
De website is gereed. Lancering zal plaatsvinden en vanaf deze dag beschikt u over een online medium binnen uw arsenaal van ondernemersinstrumenten.