websites en drukwerk Webdesign uit Zeeland huisstijlen en hosting
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 
   
 
 

Verhuisd

11 juli 2017
Met ingang van heden (11 juli 2017) is het nieuwe adres van Xtra Creations:

Deken de Zwagerpad 15
4453 BD 's-Heerenhoek
 
     
 
   
 
 

Nieuw logo

6 juni 2016
Dit jaar bestaat Xtra Creations al weer 13 jaar. In al die jaren hebben we vele bedrijven mogen helpen bij de realisatie van websites, drukwerk en huisstijlen. Sinds 2009 voert Xtra Creations een beeldmerk wat staat voor de hulpvaardigheid aan ondernemers, zzp-ers en kleine bedrijven. Hieronder een grafisch overzicht van de beeldmerken welke wij van 2003 t/m 2016 hebben gevoerd:

logo-ontwerp in Zeeland

Wilt u ook uw bedrijfslogo en huisstijl updaten?
Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Groeten van Patrick.
 
     
 
   
 
 

De zzp-er verdient ondersteuning!

12 mei 2016
Als zelfstandige komt er veel op je af. Al helemaal wanneer je starter bent en je het gevoel krijgt dat je 'zwemmende' bent binnen bepaalde disciplines. Er wordt min of meer van je verwacht dat je vanaf je allereerste dag specialist bent, en dat terwijl je eigenlijk het liefst de rust en de ruimte zou vinden om ook eens aan je 'eigen ding' toe te komen.

Klinkt dit scenario je bekend in de oren
?
Stop dan met die zwemcursus! Focus je op je kerntaken van je bedrijf en zoek een ondersteunende partner die - samen met jou - de communicatie van je bedrijf op de rails zet (en houdt).

Groeten van Patrick.


Bron: Ervaringen onder klanten (2003-2016). Bij c.a. 35% van onze klanten werd de communicatie van het bedrijf uitgevoerd door de ondernemer zelf, in eigen beheer. Inmiddels weten zij beter. Voorkom dat ook jij deze ervaring moet opdoen.
 
     
 
   
 
 

Proost !

26 februari 2016
Een bestaande klant liet zijn drankkaart door ons herontwerpen. Er werd gekozen voor een sfeervol ontwerp, met wat speelse elementen erin verwerkt. Aandacht verzekerd en toch een informatieve kaart op tafel...


ook horecadrukwerk nodig?
We helpen ook uw horeca-bedrijf graag met een passend ontwerp.
Het drukwerk zelf leveren we ook, dus u heeft slechts één aanspreekpunt.

Vraag een offerte aan!
 
     
 
   
 
 

Nieuwe websites voor scholen in Zeeland

17 november 2015
Eerder in dit jaar creëerden we een compleet nieuwe huisstijl voor SKOB, maar ook voor de scholen op Zuid-Beveland: Don Bosco School, Mgr. Heyligers, De Zandplaat, en de Jan van Schengen school. In november werden ook de websites opgeleverd.
 
webdesign voor Katholiek Onderwijs Borsele
 
     
 
   
 
 

Consumentenvertrouwen sterk gegroeid

20 oktober 2015
De stemming onder consumenten is in oktober aanzienlijk verbeterd ten opzichte van september en gestegen tot het hoogste niveau in ruim acht jaar tijd.

Dat bleek dinsdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het consumentenvertrouwen steeg 3 punten en komt uit op 8, aldus het statistiekbureau. De toename komt vooral doordat consumenten positiever zijn over het economisch klimaat. De koopbereidheid van consumenten verbetert ook. Met 8 ligt het consumentenvertrouwen nu boven het gemiddelde over de afgelopen twintig jaar (min 8).
 
     
 
   
 
 

Aantal faillissementen gedaald

8 oktober 2015
Het aantal faillissementen is in september verder gedaald. Er zijn in die maand 323 bedrijven en instellingen failliet verklaard, het laagste aantal sinds oktober 2008. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Uit voor zittingsdagen gecorrigeerde gegevens blijkt dat er in augustus zeven minder faillissementen zijn uitgesproken dan in augustus. Volgens het CBS houdt de dalende trend sinds mei 2013 aan. Omdat het aantal zittingsdagen een grote invloed heeft op het aantal faillissementen, wordt meestal naar die gegevens gekeken. In augustus waren er slechts vier zittingsdagen en in september vijf.
 
     
 
   
 
 

Facebook voor uw bedrijf

11 mei 2015
zakelijke facebookpagina voor kleine bedrijven en zzp-ers. In een korte periode hebben we een aantal Facebookpagina's (voor bestaande klanten) gerealiseerd.

Toegegeven: de ene branche is de andere niet, doch wellicht kunnen wij ook iets voor uw business betekenen. In de aaankomende periode zullen wij deze dienst tegen een scherp tarief leveren!

Neem eens vrijblijvend contact met ons op.
 
     
 
   
 
 

Huisstijl SKOB en bijbehorende scholen

09 januari 2015
De Stichting Katholiek Onderwijs Borsele gaf ons onlangs opdracht om een nieuwe huisstijl te ontwerpen voor de stichting en de
Zuid-Bevelandse vier scholen die in deze stichting zijn ondergebracht.

Op donderdag 8 januari 2015 werd de nieuwe huisstijl feestelijk gespresenteerd, tijdens de nieuwjaarsreceptie in Kwadendamme.

 
Meer over drukwerk SKOB  |  Meer over logo SKOB
 
 
     
   
 
 

Nieuwe website

28 november 2014
Een webdesignbureau ontkomt er niet aan om van tijd tot tijd de eigen website te vernieuwen. Een bekend gezegde onder creatievelingen luidt: "iets voor jezelf creëren, is net zo makkelijk als voor een klant, enkel doe je er dan 5x zo lang over!"

Dat is ook zeker in dit geval zo geweest. Maar: met enige bescheidenheid presenteren wij u de nieuwe website van Xtra Creations.